Aug
2
8:00 PM20:00

SiBRASS poletni koncert tria Friedrich, Takezawa & Kosem

 • Frančiškanski samostan Kostanjevica pri Novi Gorici, cerkev Marijinega oznanenja (map)
 • Google Calendar ICS

2.8.2019 ob 20.00

Frančiškanski samostan Kostanjevica pri Novi Gorici, cerkev Marijinega oznanjenja

Reinhold Friedrich, trobenta (Nemčija)

Eriko Takezawa, orgle (Japonska/Nemčija)

Franc Kosem, trobenta (Slovenija)

 

PROGRAM  

 - Giovanni Battista Martini (1706–1784): Toccata za orgle in trobento v D-duru

 - Giuseppe Torelli (1658–1709): Koncert za trobento in orgle v D-duru

Allegro – Adagio – Presto – Adagio – Allegro

 - Wolfgang Amadeus Mozart (1756–1791): Fantazija za orgle v d-molu KV 397

 - Toru Takemitsu (1930–1996): Poti za trobento

 - Georg Philipp Telemann (1681–1767): Koncert za trobento in orgle v f-molu

Allegro – Largo – Vivace

 - Johann Sebastian Bach (1685–1750): Preludij in fuga za orgle v b-molu, BWV 867, št. 22

 - Georg Philipp Telemann: Koncert za trobento in orgle v D-duru TWV D:51

Adagio – Allegro – Grave – Allegro

- Felix Mendelssohn-Bartholdy (1809–1847): Sonata št. 3 za orgle v A-duru, op. 65

Con Moto Maestoso – Andante Tranquillo

 - Jean Baptiste Lœillet (1680–1730): Sonata za trobento in orgle v G-duru                                  

Andante – Allegro – Largo – Allegro

 - Antonio Vivaldi (1678–1767): Koncert za dve trobenti in orgle v C-duru, RV 537

Allegro – Largo – Allegro

O IZVAJALCIH

 Reinhold Friedrich od leta 1986, ko je na mednarodnem tekmovanju ARD prejel prvo nagrado, muzicira na najpomembnejših mednarodnih odrih. Njegov repertoar zajema vsa obdobja, od stare glasbe, ki jo izvaja tudi na historičnih instrumentih, do sodobnih solističnih del. Že od ustanovitve Festivalskega orkestra Luzern pod umetniškim vodstvom Claudia Abbada je prvi trobentač in umetniški vodja Trobilnega ansambla Festivalskega orkestra Luzern. Bil je tudi solo trobentač Simfoničnega orkestra Radia Hessen v Frankfurtu, od leta 1989 je predavatelj na Visoki šoli za glasbo v nemškem Karlsruheju, poučuje pa tudi na Kraljevi akademiji za glasbo v Londonu, na Elizabetini univerzi za glasbo v Hirošimi in na Visoki šoli za glasbo kraljice Reine Sophíe v Madridu. Za svoj album ruskih koncertov za trobento (MDG), ki ga je posnel s Simfoničnim orkestrom mesta Göttinger pod taktirko Christopha-Mathiasa Muellerja, je Reinhold Friedrich prejel nagrado ECHO Klassik 2013 v kategoriji instrumentalist leta. Zgoščenka je kompozicija del, ki odsevajo rusko literaturo za trobento iz prve polovice 20. stoletja. Na njej Friedrich v svojem intenzivnem preiskovanju nove in stare glasbe kot že neštetokrat doslej ponovno impresionira s svojo interpretacijo specifičnih glasbenih del. Album dopolnjuje impresivno diskografsko produkcijo umetnika, ki je v svoji dolgoletni karieri poskrbel za neprecenljivo zapuščino posnetkov literature za trobento. Kot izjemno zaželen interpret je vsako sezono gost številnih koncertnih odrov, na katere se tudi redno vrača. Njegova dosedanja gostovanja v Sloveniji so prinesla številne mojstrske tečaje za trobento, recital trobente in orgel na festivalu Glasbeno poletje v Bohinju, izvedbo Nobody knows the trouble I see skladatelja B. A. Zimermanna na Festivalu Ljubljana in Haydnovega Koncerta v Es duru s Slovensko filharmonijo, turnejo po Sloveniji s kompozicijo Tangle za solo trobento in trobilni kvintet Nine Šenk, izvedbo Rapsodije v modrem v priredbi T. Dokshitzerja s Trobilnim ansamblom Slovenske filharmonije in izvedbo Brandenburškega koncerta št. 2 J. S. Bacha s Komornim godalnim orkestrom Slovenske filharmonije. Slednja je tudi skladba, ki jo je Reinhold Friedrich doslej največkrat izvajal na koncertnih odrih, zabeleženih je že preko 600 izvedb.

Eriko Takezawa, rojena v Hirošimi, je študirala pri Naoyukiju Tanedi na Japonskem in Wolfgangu Manzu v Nemčiji. Leta 1984 je bila nagrajena s prvo nagrado na mednarodnem klavirskem tekmovanju v Ostuni v Italiji, prejela je tudi mnogo nagrad v klavirskem duu. Ob repertoarju za solo klavir in klavirski duo se je specializirala tudi za komorno glasbo. Doslej je nastopala na mnogih koncertnih odrih po Evropi, na Bližnjem in Daljnem vzhodu, na Japonskem, v Koreji, na Tajvanu, v Indoneziji, Izraelu in Egiptu ter na mnogih festivalih, kot so Glasbeni festival Schleswig-Holstein, Festival Luzern in Slavnostne igre Schwetzinger. Eriko Takezawa je profesorica na Visoki šoli za glasbo v Karlsruheju v Nemčiji, poučevala pa je tudi na glasbenih akademijah v Baslu v Švici in San Sebastiánu v Španiji. Kot korepetitorka sodeluje na najprestižnejših glasbenih tekmovanjih v Nemčiji, Franciji, Italiji, Poljski, Češki republiki ter na Nizozemskem.

Franc Kosem je od leta 2004 solo trobentač osrednjega državnega Orkestra Slovenske filharmonije ter od leta 2015 profesor trobente in komorne igre na Akademiji za glasbo Univerze v Ljubljani. Dodiplomski in podiplomski študij je končal na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu zaslužnega profesorja Antona Grčarja, dodatno pa se je izpopolnjeval na Visoki šoli za glasbo v Karlsruheju pri profesorju Reinholdu Friedrichu. Kot solist, komorni in orkestrski glasbenik se je doslej predstavil na številnih festivalih in koncertnih odrih doma ter po svetu, na prireditvah, kot so Festival Ljubljana, Festival Maribor, Slowind, Gustav Mahler Wochen Toblach, Pacific Music Festival Sapporo in Festival Luzern, ter na osrednjih koncertnih prizoriščih po Evropi, na Japonskem, v Braziliji in Washingtonu v ZDA. Sodeloval je z orkestrom Mozart iz Bologne, Mlado Izraelsko filharmonijo, Filharmonijo Gorzow, komornim orkestrom Camerata Bern ter Orkestrom Festivala Maribor, kjer je imel priložnost igrati pod taktirko legendarnih dirigentov, kot so Claudio Abbado, Zubin Mehta, Maxim Vengerov, Pierre Boulez, Michael Tilson Thomas in Marko Letonja. V letu evropske prestolnice kulture Maribor 2012 je kot vodja izobraževanja v projektu Povezovanje z glasbo sodeloval z vrhunskimi solisti in pedagogi svetovnega slovesa, kot so Wolfram Christ, Branimir Slokar, Hans Gansch, Emanuel Abbühl, François Benda, Felix Renggli, Gustavo Nunez, Božo Paradžik, Raymond Curfs, Martin Ostertag in Gregory Ahss. Koncertiral je ob spremljavi Simfonikov RTV Slovenija, Mariborske filharmonije, Zagrebških solistov in Orkestra Slovenske filharmonije, s katerim je posnel zgoščenko koncertov za trobento in orkester Leopolda Mozarta, Franza Josepha Haydna ter Johanna Nepomuka Hummla. Doslej je krstno izvedel preko trideset del slovenskih skladateljev, številne posnetke njegovih izvedb hrani arhiv Radia Slovenija. V letu 2016 je izšla njegova druga samostojna zgoščenka REFLECTIONS z deli za trobento in klavir. Franc Kosem je redni član Trobilnega ansambla Slovenske filharmonije ter vodja Društva za trobilno komorno glasbo SiBRASS. Je tudi prejemnik nagrade Prešernovega sklada za leto 2012.

 

Koncert prirejata Frančiškanski samostan Kostanjevica www.samostan-kostanjevica.si in Društvo za trobilno komorno glasbo SiBRASS www.sibrass.com.

View Event →
May
19
7:30 PM19:30

KONCERT I - TROBILNI ANSAMBEL SLOVENSKE FILHARMONIJE IN THOMAS HUGH POULSON

 • Slovenska Filharmonija - dvorana Marjana Kozine (map)
 • Google Calendar ICS

Nedelja, 19. maj 2019, ob 19.30

Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine

Brezplačne vstopnice lahko prevzamete na recepciji Slovenske filharmonije, Kongresni trg 10, Ljubljana. Prevzem je možen vsak delavnik od 11. do 13. in od 15. do 17. ure ter uro pred koncertom. T: +386 1 24 10 800  E: info@filharmonija.si

Izvajalci:

Thomas Hugh Poulson, trobenta in umetniško vodstvo

Franc Kosem, trobenta

Blaž Avbar, trobenta

Jure Gradišnik, trobenta

Mihajlo Bulajić, rog

Domen Jeraša, pozavna

Žan Tkalec, pozavna

Žan Kopše, pozavna

Wolf Hagen Hoyer, pozavna

Jernej Oberžan, tuba

 

Program:

Anthony Plog: OCTET

Nina Šenk: TANGLE za solo trobento in trobilni kvintet

Thomas Hugh Poulson, solo trobenta

Michael Nyman: FOR JOHN CAGE

Jan Koetsier: BRASS SYMPHONY

Leta 2002 je na pobudo trobilcev Orkestra Slovenske filharmonije nastal Trobilni ansambel Slovenske filharmonije (TASF). Ansambel redno koncertira tako po Sloveniji kot tujini, v sezonah 2015/2016, 2016/2017 in 2017/2018 pa je svoje bogato delovanje nadgradil še s samostojnim ciklom treh koncertov v dvorani Marjana Kozine v Slovenski filharmoniji. Repertoar ansambla obsega številne priredbe iz različnih stilnih obdobij in priredbe po originalnih skladbah za trobila.

Na tokratnem koncertu v ciklu SiBRASS bo kot umetniški vodja držal niti v rokah trobentač Thomas Hugh Poulson, član slovitega sestava Stockholm Chamber Brass. Nocojšnji program združuje izjemno raznolikost, saj so skladbe zdaj tradicionalne, zdaj spet napredne in moderne, a vseskozi osupljive in privlačne. Veličina nocojšnjih del, ki so prava zakladnica za slehernega trobilca in so bile izvedene že v mnogih mestih po svetu, bo na tokratnem koncertu predstavljena tudi občinstvu v Slovenski filharmoniji.

Na koncertu bodo predstavljena dela naslednjih skladateljev:

Anthony Plog je v prvi vrsti trobentač z dolgoletno uspešno mednarodno kariero, ki se je kot skladatelj uveljavil šele kasneje v življenju, a se danes njegova dela izvajajo po vsem svetu. Prepoznavni značilnosti Plogovih del sta izvirnost in neobičajne izrazne razsežnosti. Eno njegovih prvih tovrstnih del za trobila nosi naslov Octet: to je skladba za štiri trobente in štiri pozavne, označena s tempi, ki poslušalca prek uvodnega allegra vivace zapelje v miren in počasen del, kateremu najprej sledi tema ter nato še hitre in poskočne variacije (I-IV).

Nina Šenk je poznana kot skladateljica za različne sestave. V njenih delih najdemo tako virtuoznost kot popoln minimalizem, a vselej s težnjo k popolnosti. Skladateljica v svojem raziskovanju poslušalca popelje od tradicije (kateri zaupa) do sodobnosti (ker si drzne), katerih niti spretno prepleta. Eno takšnih del je zagotovo Tangle, skladba, pisana za trobento in kvintet trobil, ki – kot pove že naslov – ponuja preplet: preplet med šumom in tonom ter med solistom in kvintetom. Konec prepletanja ponudi ljudski napev Vsi so venci vejli, pri katerem po skladateljičinih besedah »gre za kratek spominski utrinek in  predstavlja lepoto in moč izražanja ter je čisto nasprotje hitrim, kratkim, zvitim segmentom, iz kakršnih je zgrajen večji del skladbe«.

Michael Nyman je nedvomno eden bolj inovativnih in slavnih britanskih skladateljev, katerega ugled temelji na obsežnem repertoarju skladb za najrazličnejše zasedbe. Poleg skladanja je Nyman tudi dirigent, pianist, pisatelj, muzikolog, fotograf in filmski ustvarjalec. Prve skice dela For John Cage je napisal septembra leta 1991 v svoji hotelski sobi, zaključil pa jo je leta 1992, a je bila tedaj še brez naslova. Razmišljal je sicer, da bi delo naslovil Canoni, korali in valčki, a je to zamisel opustil, saj skladbo sestavljajo zgolj en kanon, številni korali v smislu sekvenc in en valček. Nato je dan po dokončanju skladbe v časopisu prebral novico o smrti Johna Cagea ter iz tega razloga, zlasti pa zato, ker je bil Cage izrazito revolucionaren glasbeni mislec 20. stoletja, ki je vendarle vplival tudi na Nymanovo glasbeno ustvarjanje, skladbo posvetil njemu.

Jan Koetsier se je prav tako kot Plog skladanju posvetil šele po upokojitvi. Pred tem je bil dirigent orkestra 'Concertgebouw Orchestra' v Amsterdamu in Simfoničnega orkestra Bavarskega radia v Münchnu ter profesor na Visoki šoli za glasbo in gledališče. Delo Brass Symphony je ena izmed Koetsierjevih mojstrovin za trobilne sestave. Sestavljena je iz treh stavkov: Allegro, Larghetto in Rondo. Ta skladba, ki je bila narejena po naročilu Philipa Jonesa, slovitega britanskega trobentača in vodje istoimenskega ansambla, je bila premierno izvedena leta 1980, posneta pa leto kasneje.

View Event →
Dec
23
11:00 AM11:00

ŽAN TKALEC & TOMAŽ SEVŠEK

Nedelja, 23. december 2018, ob 11:00

Slovenska filharmonija

dvorana Marjana Kozine

Izvajalci:

 

Žan Tkalec, pozavna

Tomaž Sevšek, orgle

 

Program:

 

Johann Sebastian Bach (1685–1750)        

Preludij v Es-duru

BWV 552/I, iz Clavier-Übung III

 

Alexandre Guilmant (1837–1911)

Morceau symphonique, op. 88

 

Johann Sebastian Bach (1685–1750)

Fugeta na koral "Dies sind die heilgen zehn Gebot"

BWV 679, iz Clavier-Übung III

 

George Frideric Handel (1685–1759)

Sonata v g-molu, HWV 364a

Larghetto–Allegro–Adagio–Allegro

 

Otto Höser (1897–1959)              

Romanca

 

Johann Sebastian Bach (1685–1750)         

Koralni preludij "Vater unser im Himmelreich"

BWV 683, iz Clavier-Übung III

 

Bernhard Krol (1920–2013) 

Sinfonia sacra "Jesu, meine Freude", op. 56

 

Johann Sebastian Bach (1685–1750)         

Fuga v Es-duru

BWV 552/II, iz Clavier-Übung III

 

Gustav Holst (1874–1934)   

Duo concertante

Zadnji koncert nam bo postregel z deli za pozavno in orgle. Osrednji skladatelj zadnjega dogodka v tem ciklu je zagotovo Johann Sebastian Bach – pisec koncerov, kantat, suit, oratorijev, preludijev in fug – prav slednjima pa bomo prisluhnili danes. Organist Tomaž Sevšek nam bo predstavil štiri Bachova dela iz zbirke Clavier-Übung III. Preludij v Es-duru, delo je pisano za orgle, pa vendarle v njem opazimo elemente tako francoske uverture (prva tema) kot odtenke italijanskega koncerta (tretja tema). Viri pravijo, da je bil original pisan v D-­­­duru (slednja tonaliteta naj bi bila primernejša za koncerte in uverture), zato je najverjetneje Bach transponiral fugo v Es-dur, saj naj bi bila slednja po Matthesonovih prepričanjih (l. 1731) lep in veličasten ključ, ki pa se ga organisti izogibajo. Fugeta na koral "Dies sind die heilgen zehn Gebot". V liturgičnem pomenu je to hvalnica protestanskega reformatorja Martina Luthra, ki temelji na desetih zapovedih. Fugeta je pisana v miksolidijskem modusu, s pričetkom na ponavljajočem se pedalnem tonu G. Število deset se nanaša tudi na deset vstopov ponavljajočih se motivov, štiri izmed njih slišimo v inverziji, delo pa konča s položeno kadenco.  Koralni preludij "Vater unser im Himmelreich" je miren in harmoničen in kar kliče k molitvi in razmišljanju. Na začetku vsake linije korala se glasbena tekstura pomika navzdol, z dodajanjem glasov proti koncu linij. Delo prične z dolgo noto, ki se ji postopama pridruži razigrana glasbena tekstura, preludij sklene z umirjenim zaključkom. Alexandre Guilmant je skladatelj, čigar neizmerno veselje je predstavljalo poslušanje orgelskih del in del za pozavno. Kombinacija je malo nenavadna, saj oba instrumenta proizvedeta zelo močne zvoke. Skladatelj je  z delom Morceau symphonique, op. 88 želel ustvariti skladbo, kjer se orgle pomaknejo malo bolj v ozadje, pozavno pa pripelje na dan, da tudi ona zasije v vseh svojih zmnožnostih. Tako instrument sledi drugemu in obratno. Skladba je tako lažje poslušljiva in sledljiva. Beethoven je nekoč zapisa, da je George Frideric Handel »največji skladatelj, kar jih je kdaj živelo …«, seveda se strinjamo, da je bil izjemen baročni skladatelj italijanske opere serie, hkrati pa je oratorij spremenil v angleški in izrazito protestanski žanr. Njeghove dolge lirične vokalne linije, povezane z občutkom za dramatičnost, so poskrbele, da so mnoga njegova dela ostala priljubljena še danes. Prav nič ne odstopa tudi Sonata v g-molu. Delo je sicer pisano za violino in klaviature. Tokratna izvajlca pa nam predstavljata delo v njuni izvedbi in njuni adaptaciji.  Otto Höser, čigar delo Romanca ilustrira instrumentalni žanr, ki se je obdržal skozi 19. stoletje pa do danes. Sentimentalna melodija, nadgrajena na harmonični podlagi in prežeta z različnimi stopnjami okrasja. Skladba, v kateri je čudovit preplet in izmenjava pozavne in orgel. Zagotovo še eno delo, v katerem se razblinijo dvomi, da instrumenta ne spadata skupaj. Za Bernharda Krola bi lahko rekli, da je bil skladatelj v službi cerkve in njene glasbe. Za njegovo glasbo je značilna svežina glasbenega ustvarjanja, označenih ritmov, … in kot je nekoč sam dejal: »nebeški dar lepote zvoka«. Komponiral je orglska in zborovska dela, maše, orkestrska in komorna dela. Danes bomo prisluhnili skladbi iz zbirke komornih del za pozavno in orgle Sinfonia sacra "Jesu, meine Freude", op. 56.  Gustav Holst je angleški skladatelj in pozavnist, prihajajoč iz nemške glasbene družine, ta pa se je v Anglijo preselila iz St. Petersburga. Njegovo najbolj znano delo je zagotovo suita za orkester, z naslovom Planeti. Skladatelj se je zgledoval po glasbi različnih skladateljev (Wagnerju, Straussu, Grigu), prav tako je nanj vplival prijatelj, skladatelj Ralph Vaughan Williams. Holst je vpijal tudi  vplive svojih sodobnikov, vendar mu je kljub vsemu uspelo izoblikovati osebni stil, ki ga označujejo asimetrija, ritmična razgibanost, uporaba poliritmičnosti in bitonalnosti, ostinatnih ritmičnih in modalnih vzorcev ter predvsem nekakšna zavestno gojena nepredvidljivost in nekonvencionalnost, ki dajeta njegovim najboljšim skladbam poseben lesk. Prav slednjega pa bomo začutili v skladbi Duo concertante. S tem delom bomo tudi zaključili letošnji cikel SiBrassa ter z leskom v očeh čakali na novega.

View Event →
Dec
16
11:00 AM11:00

TROBILNI KRAVAL, ŽIVALSKI KARNEVAL

Nedelja, 16. december 2018, ob 11:00

Slovenska filharmonija

dvorana Slavka Osterca

 

Izvajalci: 

Trobilni kvintet Contrast

Gregor Turk, trobenta

Blaž Avbar, trobenta

Jože Rošer, rog

Žan Tkalec, pozavna

Uroš Vegelj, tuba

Lucija Ćirović, pripovedovalka

 

Program:

Camille Saint Saens (1835–1921) / prir. Bill Holcombe

Živalski karneval

Četrti koncert cikla je velika dobrodošlica za družinsko obiskovanje klasičnih koncertov. Saint-Saenov Živalski karneval bodo predstavili pripovedovalka Lucija Ćirović in zmagovalci prestižnega tekmovanja Jan Koetsier v Münchnu, Trobilni kvintet Contrast.

Camille Saint Saens je eno izmed svojih bolj poznanih del Živalski karneval uglasbil za dva pianista in komorni ansambel. Napisal ga je leta 1886, na njegovo željo pa so ga natisnili šele po njegovi smrti. Suita je sestavljena iz 14 stavkov in gre za nekakšno glasbeno šalo, v kateri z glasbo portretira različne živali – njihovo gibanje, obnašanje, … V resnici pa naj bi se skladatelj poigral le z značaji svojih prijateljev.

Na tokratnem koncertu bomo prisluhnili Živalskemu karnevalu v priredbi Billa Holcombeja za pripovedovalca in trobilni ansambel. Opazimo lahko, da so pri aranžmaju izpuščeni 3 stavki, in sicer 3. (Hitre živali – za dva klavirja), 10. (Ptičnica – za godala, klavir in flavta) in 11. (Pianisti – za godala in dva klavirja)).

Stavki, v priredbi Billa Holcombeja:

1.     Levja koračnica

2.     Kokoške in petelini

3.     /

4.     Želve

5.     Slon

6.     Kenguruji

7.     Akvarij

8.     Živali z dolgimi ušesi (osli)

9.     Kukavica v gozdu

10.   /

11.   /

12.  Fosili

13.  Labod

14. Finale

View Event →
May
20
7:30 PM19:30

Gala koncert - Spektakularni gost

TASF in Thomas Gansch 

Na tretjem koncertu tretjega samostojnega cikla trobilcev Slovenske filharmonije bo kot solist z njimi nastopil spektakularni Thomas Gansch, eden najkreativnejšihglasbenih ustvarjalcev današnjega časa.

Obenem bo v soboto 19. maja od 10:00 do 11:30 z njim tudi “masterclass” v Slovenski filharmoniji. Poleg udeležencev serije seminarjev SiBRASS 2017/18, je prijava možna tudi za zamudnike, info na franckosem@ag.uni-lj.si.

Potrdite svojo udeležbo in delite dogodek še z ostalimi! 

Vljudno vabljeni!

 

View Event →
Dec
3
7:30 PM19:30

Trompetissimo

Kapela zavoda svetega Stanislava

Hommage utemeljitelju trobente kot virtuoznega solističnega glasbila 20. in 21. stoletja, legendarnemu Mauricu Andreju.

 • Johann Friedrich Fasch: KONCERT ZA TROBENTO V D-DURU

 • Henri Tomasi: SEMAINE SAINTE A CUZCO / VÉLIKI TEDEN V CUZCU

 • Johann Sebastian Bach: KONCERT V D-DURU, BWV 972

 • André Jolivet: ARIOSO BAROCCO / BAROČNI ARIOSO

 • Johann Wilhelm Hertel: KONCERT V D-DURU ŠT. 3

 • Lojze Lebič: ILLUD TEMPUS / TAKRAT

 • Georg Philipp Telemann: KONCERT ZA TRI TROBENTE, TIMPANE IN DVE OBOI, TWV 54:D3

Franc Kosem (trobenta), Jure Gradišnik (trobenta), Aleš Klančar (trobenta), Pavao Mašić (orgle) in Tilen Bajec (orgle)

View Event →
Oct
24
7:30 PM19:30

Koncert kvinteta SiBRASS

Španski borci - Velika dvorana

Demonstracija briljantnega zvoka kombinacije vseh trobilnih glasov...

SiBRASS kvintet

 • Johann Sebastian Bach, prir. Arthur Frackenpohl:
  CONTRAPUNCTUS I iz Die Kunst der Fuge / Umetnost fuge, BWV 1080

 • Uroš Rojko: BRASS

 • Michael Kamen: KVINTET

 • Enrique Crespo: RAGTIME, iz Ameriške suite za trobilni kvintet št. 1

 • Joseph Horowitz: MUSIC HALL SUITE / SUITA ZA KONCERTNO DVORANO

 • Kevin Mckee (1980): VUELTA DEL FUEGO / OGNJENI SKOK

 • Bojan Adamič, Jože Privšek, Ati Soss / prir. Lojze Krajnčan: VENČEK ZIMZELENIH POPEVK

 • William Christopher Handy, prir. Luther Henderson: BEALE STREET BLUES

 

View Event →