Seminarji 2018/2019

Spoštovani!

 

Velika zahvala vsem za udeležbo na seminarjih in koncertih, katere zadnja leta prireja društvo SiBRASS. Takšna podpora nagrajuje prizadevanja in hkrati motivira nadaljnje delo.

V sezoni 2018/19 bodo z nami delili svoje bogate izkušnje in ideje Chris Coletti, član aktualne zasedbe svetovno znanega kvinteta Canadian Brass, Antonio Faillaci, profesor na konservatoriju v Luganu, svetovno znani solist Håkan Hardenberger ter škotski trobentač Tom Hugh Poulson, član slovitega ansambla Stockholm Chamber Brass.

Vsi gostje bodo ob poučevanju na seminarjih tekom svojega gostovanja v Ljubljani tudi koncertirali. Chris Coletti bo 16. septembra skupaj s slovenskim pianistom Miho Haasom predstavil recital slovenske in ameriške glasbe za trobento in klavir, Heptade francoskega skladatelja Andreja Joliveta bosta na koncertu 25. novembra izvajala Antonio Faillaci in priznani slovenski tolkalist Jože Bogolin, Håkan Hardenberger bo 4. in 5. aprila kot solist in dirigent koncertiral z Orkestrom Slovenske filharmonije, Tom Hugh Poulson pa se bo pridružil Trobilnemu ansamblu Slovenske filharmonije in kot njegov gostujoči član koncertiral na gala koncertu 19. maja v Slovenski filharmoniji.

Društvo SiBrass